BYOND Version:N/A (Website Bug)
Operating System:Windows 7 Home Premium
Web Browser:Chrome 8.0.552.237
Applies to:Website
Status: Resolved (web)

This issue has been resolved.
Descriptive Problem Summary:
When I reply to a blog post, I get email notifications, but I do not get pages saying 'so and so replied to x,' or even an alert on the website (which I'm going to guess are synonomous).

Numbered Steps to Reproduce Problem:
Set up email alerts.
Reply to a blog post.
Wait for another comment by someone else.
Notice an email, but no page/alert (however, I just do not get the red spinning BYOND symbol -- it still shows up on my home page).

Expected Results:
Either I don't get an email notification, or I get a page.

Actual Results:
I get an email notification, but no page.

Does the problem occur:
Every time? Or how often? Since the Quote/Reply buttons were introduced, every time.
In other games?
In other user accounts?
On other computers?

When does the problem NOT occur?
I'm unsure of when alerts occur and when they do not.

Did the problem NOT occur in any earlier versions? If so, what was the last version that worked? (Visit to download old versions for testing.)
Website issue.

Have you checked your account settings to see if you have notifications going to your pager?
Unless some new setting has changed or was added, they should go to my pager, as they have in the past.
But for this:

Generate alerts for:
Replies to your forum posts
New comments on a subscribed comment thread
New blog posts to friends' websites
Website submissions that require approval

Are all checked.
Hm. Now it seems to work with some more recent blog posts. Who knows why, but I guess this isn't an issue anymore.