ID:122304
 
Not a bug
BYOND Version:N/A (Website Bug)
Operating System:Windows 2000
Web Browser:Chrome 15.0.874.121
Applies to:Website
Status: Not a bug

This is not a bug. It may be an incorrect use of syntax or a limitation in the software. For further discussion on the matter, please consult the BYOND Developer forums.
Descriptive Problem Summary:The prolem i hat that my picture of byond not showing on my friend page of fans but i already set a small image in my account heres the proof pls see the picture below Links

Numbered Steps to Reproduce Problem:

Code Snippet (if applicable) to Reproduce Problem:


Expected Results:http://www.mediafire.com/ imageview.php?quickkey=1a6a5ke4c1lyqol

Actual Results:http://www.mediafire.com/ imageview.php?quickkey=lsl4vaynh2p38u1

Does the problem occur:
Every times


When does the problem NOT occur?
Idk

Did the problem NOT occur in any earlier versions? If so, what was the last version that worked? Yes! (Visit http://www.byond.com/download/build to download old versions for testing.)

Workarounds:

Try setting the medium image.
Super Saiyan X wrote:
Try setting the medium image.

Can i have one if you have any?
Your site was disapproved early in November after you kept reposting spam that the admins were rejecting. Contact Tom via the support form if you want to get that reinstated.

For future reference, per the instructions included when posting a bug report, your text goes after the </b> tag.
Lummox JR wrote:
Your site was disapproved early in November after you kept reposting spam that the admins were rejecting. Contact Tom via the support form if you want to get that reinstated.
For future reference, per the instructions included when posting a bug report, your text goes after the </b> tag.

Ok Thanks!